Moon Resort

Refugiul tău de lux! Paradisul în care te relaxezi departe de ochii lumii.

 
de la
 
7999
camera / noapte

Peisaje de neuitat, văzute din pat.

După ce stai o zi în primul resort de căsuțe mobile din România, îți vine să faci rost de o poțiune magică, să micșorezi căsuța, să o bagi în rucsac și să pleci cu ea în spate. Pentru că la baza proiectului a stat ideea de unicitate, care caracterizează cel mai bine resortul de care te îndrăgostești la infinit. 

Așadar, până să ajungi pe lună și să plătești 250.000 de dolari pe călătorie cu navetele spațiale Virgin ale miliardarului britanic Richard Branson, poți să faci primul pas pe lună la Moon. 

Căsuța mobilă Moon îți dă o stare de bine de cum îți intră în câmpul tău vizual. Are o putere magică de a te chema aproape, să o descoperi, și nu reziști tentației de a-i călca pragul. Echipată cu tot ce ai nevoie pentru un sejur de neuitat, Moon e paradisul în care te refugiezi departe de ochii lumii, vizuina high-class în care evadezi din agitația cotidiană. 

E cadrul perfect în care poți să-ți petreci timpul alături de prietenii tăi și de copii. Pe măsură ce ți se deschide în fața ochilor, afli câtă atenție pentru detalii, știință și ce glazură de dragoste s-au pus pentru a fi construită.  

Prețurile pleaca de la 390 lei/noapte in cursul saptamanii si 460 lei/noapte in weekend si variază în funcție de perioada dorita.

Rezervarile se fac pentru un sejur de minim 2 nopti.

 

Fiecare casuta are suprafata utila de 27m² si este formata dintr-un dormitor, baie privata, terasa 12 mp, gradina 20mp. Toate casutele au vedere catre munte si pot acomoda maxim 3 persoane (o familie cu un copil).

Excursii Off Road

Plimbare cu trasura

Zbor cu parapanta

Zbor deasupra muntilor

Inchiriere ATV-uri / biciclete

 

*exista posibilitatea ca o parte din experietele de mai sus sa nu fie disponibile din cauza conditiilor meteo sau din alte cauze

 

Castelul Cantacuzino     0,6 km

Casa memorială George Enescu     4,7 km

Castelul Pelişor     5,3 km

Castelul Peleş     5,4 km

Castelul Stirbey     6,6 km

Trimite chiar acum un mesaj pentru a verifica disponibilitatea

Trebuie sa fii de acord cu conditiile GDPR

Solicita oferta