Porumbacu 295

Casa de oaspeți se află în Porumbacu de Sus la numărul 295. Amenajată într-o veche șură, construită în secolul 19 (anul 1876), casa are în partea de jos locul de luat masa și o brutărie artizanală. În partea de sus, nou renovată și confortabilă, sunt amenajate două apartamente, un apartament de 4 camere duble, cu bucătărie, spatiu de luat masa si relaxare și o terasă cu vedere panoramică asupra munțiilor Făgăraș și un apartament de 2 camere cu terasă. Oaspeții noștri se pot bucura de curtea generoasă din fața casei, unde sunt amenajate spațiu pentru gratar și un foișor pentru servirea mesei. Grădina din spatele casei, cu pomii fructiferi si gradină de zarzavaturi are un farmec aparte. Prin mijlocul ei trece valea, iar în spatele grădinii se află râul Porumbacu. Aici este amplasată căsuța din copaci.

 
TripAdvisor 4.5 Tripadvisor Score: 4.5
De la
 
6463
camera / noapte

Casa Porumbacu 295 oferă cazare într-un hambar reamenajat, care datează din anii 1876, la poalele munților Făgăraș. Oaspeții beneficiază gratuit de acces la internet WiFi şi parcare privată. Casa dispune de 4 camere duble, fiecare cu baie proprie, living cu bucatarie completă și terasă cu vedere spre munte.

Capacitate totală 8 persoane.

Suita-family dispune de 2 camere, un dormitor cu pat dublu si o cameră cu un divan extensibil. Suita are o baie și terasă privată cu vedere spre munte.

Capacitate totală 2 adulti si 2 copii.

Casuta A-frame este pe 2 nivele, echipata cu un pat queen size si o canapea extensibila, chicineta complet utilata si baie privata.

Capacitate maxima 4 persoane

Căsuța din copaci (Garden chalet) dispune de un dormitor de 35 mp cu un pat dublu king size si o canapea extensibilă, cu baie proprie și o chicinetă echipată.

Casuta din copaci (River chalet) are o dimensiune de 48 mp si dispune de un dormitor, spatiu de zi si chicineta echipata.

Ambele casute au capacitate pentru maxim 4 persoane.

Casuta Garden - 525 lei/zi

Casuta River - 625 lei/zi

Casuta A-frame - 625 lei/zi

Suita - 315 lei/zi

Apartament mare - 790 lei/zi - capacitate in perioada actuala - maxim 4 adulti + 4 copii

Castelul de Lut Valea Zanelor

Varful si Cabana Negoiu

Muzeul National Brukenthal

Soseaua Montana Transfagarasan

Trimite chiar acum un mesaj pentru a verifica disponibilitatea

Trebuie sa fii de acord cu conditiile GDPR

Solicita oferta