Charter Creta Heraklion - Antica Dimora Suites, cu plecare din Bucuresti

Amplasare

Hotelul istoric, ideal pentru turiști de la plajă, se află in centrul orașului Rethymnon, la aproximativ 350 de m de plaja cu nisip.

Dotări

Cele 8 camere de nefumători sunt impărțite pe 2 nivele la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Printre serviciile hotelului se numără o cameră de bagaje. In spațiile comune clienții au la dispoziție internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de ingrijire a bebelușilor la cerere și contra cost, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de incălzire creează o atmosferă plăcută in camere. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de acces la internet, un telefon și un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit. Un sortiment de perne promite o stare de bine confortabilă. In băi sunt disponibile un uscător de păr, halate de baie și telefonul pentru folosința zilnică.

Sport/divertisment

Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Șezlongurile de sub umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa insorită. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. In ce privește activitățile de petrecere a timpului liber, locul de cazare mai oferă, pe langă windsurfing, plimbări cu scuterul acvatic, canoe, scufundări subacvatice și o saună, și un hamam contra cost. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Zona cu restaurante dispune de un bar. Restaurantul pentru nefumători dispune de scaune inalte pentru copii. In fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Antica Dimora Suites, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta