Ziua 1. Iasi – Istanbul

Zbor direct de pe Aeroportul International Iasi cu destinatia Istanbul. Întâlnire cu ghidul local si transfer la hotel. Timp liber in Istanbul. Cazare la Hotel Antik 4* .

Ziua 2. Istanbul*

Mic dejun. Timp liber sau optional vizitarea pietei Sultan Ahmet, una dintre cele mai animate si vizitate zone ale Istanbulului. Principalele obiective: Moscheea Albastra, Hagia Sofia, Muzeul de Arta turceasca si islamica, dar si Fântâna Germana, Obeliscul Egiptean, Obeliscul zidit si Bazilicei Cisterna - una dintre cisternele ce aprovizionau cu apa orasul in secolul al VI-lea d. Hr.. În drum spre hotel, oprire la o reprezntanta de magazin cu produse de piele pentru a admira creatiile noului sezon 2024, posibilitate de cumparaturi Timp liber sau optional cina festiva si petrecerea de Anul Nou la Hotel Antik 4*.

Ziua 3. Istanbul*

Mic dejun. Timp liber sau optional vizitare partea asiatica a Istanbului. Se traverseaza podul Bosfor si indreptare catre dealul Camlica pentru a vizita cea mai mare moschee a Turciei: Moscheea Camlica. Aceasta a fost inaugurata in anul 2019 si dispune de o sala de rugaciune cu o capacitate de aproximativ 63.000 locuri. De asemenea, dealul Camlica este locul ideal pentru a admira partea europeana a orasului Istanbul. Turul continua cu timp liber pe bulevardului Bagdad din cartierul Kadikoy, pentru a face cumparaturi. Oprire pe partea europeana a Istanbulului pentru poza cu Statuia Taurului. Sculptata in anul 1864 de catre celebrul scuptor francez Isidore Bonheur, opera sa de arta a fost adusa in Turcia in anul 1918, iar din 1990 a devenit cel mai cunoscut punct de intâlnire pentru locuitorii si turistii din Kadikoy. Ultima oprire a turului va fi piata Taksim pentru timp liber, cumparaturi si fotografii. Transfer la hotel.

Ziua 4. Istanbul*

Mic dejun. Timp liber sau optional vizita Palatul Dolmabahce, cel mai mare palat al Turciei. Acesta are o suprafata de aproximativ 45.000 mp si cuprinde: 285 de camere, 46 de holuri si 6 bai turcesti. Designul interior include elemente ale stilului baroc, rococo si neoclasic imbinate cu elemente traditionale otomane. Pauza pentru panorama Cornul de Aur la celebra Cafenea Pierre Loti., unde se ajunge cu telecabina. Timp liber pentru fotografii. Ultima oprire in bazar pentru timp liber si cumparaturi. Transfer la hotel.

Ziua 5. Istanbul*

Mic dejun. Timp liber sau optional vizita la parcul Miniaturk si Croaziera pe Bosfor.

Ziua 6. Istanbul – Iasi

Mic dejun. Transfer la Aeroportul International din Istanbul si imbarcare zbor cu destinatia Iasi.

Tariful include:

- Zbor direct Iasi – Istanbul – Iasi ;

- Bagaj de cala de 20 kg;

- Transfer aeroport – hotel – aeroport;

- 5 nopti cu mic dejun la Hotel Antik 4*;

Tariful nu include:

Excursie la Miniaturk si Croaziera pe Bosfor 60eur/persoana (se rezerva direct de la ghid si se organizeaza cu minim 10persoane inscrise).

Pachetul Premium 149 Eur/ persoana:

- Taxele petru intrarile la obiectivele turistice din zilele 2, 3 si 4;

- Ghid vorbitor de limba româna pe durata excursiilor;

Supliment : Cina festiva si petrecere  de Anul Nou la Hotel Antik 4* 120 Eur/ persoana.

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Iasi catre Hotel Antik Revelion Istanbul, Toate locatiile, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta