Antique Roman Palace Hotel

Alanya Turcia
OBA GOL MEVKII, 07400 ALANYA

Descriere hotel

Poziționat în Alanya, Hotelul Antique Roman Palace este încadrat de cea mai frumoasă mare a Mediteranei, natură luxuriantă și comori istorice. Acest hotel boutique, cu vederi spectaculoase la mare, se distinge prin arhitectură și decor clasic, fiind situat în apropierea centrului orașului.
Holul este amenajat în stil clasic, îmbogățit de picturi în ulei ce evocă eleganța renascentistă.Localizare

Hotelul se află la 122 km distanță de Aeroportul Antalya, la doar 2 km de centrul orașului Alanya și la 1 km de centrul comercial, având plaja proprie la doar 20 de metri distanță de hotel, chiar peste drum.
 


Facilități hotel

Hotelul oferă oaspeților săi o serie de facilități, inclusiv un restaurant principal, două baruri, o piscină exterioară cu zonă separată pentru adulți și copii, un centru spa, saună, hamam, centru de fitness, programe de animație, muzică live o dată pe săptămână, și o seară turcească o dată pe săptămână, precum și tenis de masă.
Serviciile cu plată includ fresh-uri din fructe, cafea turcească, înghețată, cocktail-uri și băuturi de import, barul de la plajă, sporturi acvatice, masaj, și seif în cameră.


Facilități camere

Fiecare cameră este dotată cu telefon, aer condiționat, televizor, minibar, baie, uscător de păr și balcon.
 

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Satu Mare catre Antique Roman Palace Hotel, Alanya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta