Charter Rhodos - Antonios Hotel, cu plecare din Craiova

Amplasare

Hotelul la plajă, un loc ideal pentru turiști de la plajă, se află la Faliraki, la aproximativ 500 de m de plajă, într-o zonă liniștită.

Dotări

În această unitate cu o recepție, clienții pot alege între 23 de camere. Aparthotelul dispune de o cameră de bagaje, de un seif, de un serviciu de transfer, de o spălătorie de tip self-service și de o zonă pentru fumători. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului.

Locul de cazare

În camere există o bucătărie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Chicineta este echipată cu un frigider. Un telefon cu apelare directă, canale prin satelit și WiFi (gratuit) creează confort optim. În baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr. În plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică în băi.

Sport/divertisment

Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Clienții pot fi activi la partide de golf. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Un bar stă la dispoziție. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Antonios Hotel, Rodos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta