@Aonang Guesthouse

Ao Nang Beach Thailanda
de la
EUR 2738 00 EUR
2 adulti
Phuket & Krabi - @Aonang Guesthouse, cu plecare din Bucuresti

@Aonang, Comfy beds & Great showers, a găzduit călători din intreaga lume din 2006. Oferim camere curate, liniștite și confortabile in localități locale.
Avem 6 camere private și 2 dormitoare care vin cu confort. La 10 pași se află faimosul restaurant „Ton Ma Yom” din intreaga oraș. Facem tot posibilul să primim singuri toți oaspeții și să le oferim asistența de care au nevoie. De asemenea, oferim tururi la prețuri competitive.

Ne aflăm la 15-20 minute de mers pe jos de plajă, in Valea Leelei, departe de zgomotul și nebunia drumului principal. Aici suntem inconjurați de un cartier drăguț, cu case construite local, trafic foarte puțin, cațiva caini drăguți și vecini prietenoși. De asemenea, suntem norocoși să avem unul dintre cele mai bune restaurante thailandeze
in orasul situat alaturi. Restaurantul Ton Ma Yom, mancare thailandeză grozavă. Avem faimoasele stanci de calcar și dealurile verzi din jurul nostru in vale. Micul rai in Ao Nang.

A ajunge la plajă nu este dificil. Microbuzul care circulă pe strada principală vă va duce la plajă la 20-30 Baht/pers, in timp ce tuk-tuk va costa 50Baht/pers. De asemenea, vă puteți bucura de o plimbare la plajă.

Cuplurile și familiile iubesc camera noastră privată datorită intimității și mediului liniștit și pașnic. Călătorii soli iubesc dormitoarele noastre confortabile, camera comună și piscina cu jacuzzi. Mai mult, ei iubesc oamenii din acest cartier. Același motiv pentru care ne place aici, frumos și
oameni zambitori.

Vă rugăm să comunicați pensiunii ora estimată a sosirii, deoarece recepția este deschisă la un program limitat.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre @Aonang Guesthouse, Krabi, Thailanda

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta